Uit Eigen Hout

Woonbegeleiding
Even voorstellen
Voor wie
Contact
Woonbegeleiding
Even voorstellen
Voor wie
Contact

Even voorstellen.

Hallo,

Ik ben Gina van Lieshout, 40 jaar en heb twee kinderen, Kevin (17 jaar) en Joey (bijna 15 jaar). Wij zijn gaan wonen in een huis waar ik plaats heb voor 6 bewoners. Ons project; Woonbegeleiding Uit Eigen Hout.

Na de geboorte van Kevin (de oudste), heb ik mijn baan opgezegd om voor de kinderen te zorgen. Dit was mij goed bevallen. Later heb ik kinderopvang bij ons in huis gedaan onder de paraplu van een gastouderbureau.

In Scheveningen heb ik mijn opleiding SPW gedaan en ben daarna gestart met de SPH aan de Haagse Hogeschool. Tijdens deze opleiding ben ik gaan werken bij Stichting Jeugdformaat in Den Haag en later in Zoetermeer. Ik heb gewerkt in een logeerhuis voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar die om verscheidene redenen (tijdelijk) uit huis waren geplaatst of vrijwillig uit huis waren. Helaas heb ik de opleiding vroegtijdig moeten staken i.v.m. de zorg voor mijn zoon. Bij hem is toen der tijd PDD-NOS gediagnostiseerd. Sinds die tijd heb ik me gericht op autisme, wat houdt dat in en hoe ga je daar mee om, hoe creëer je een gunstigste omgeving, waar liggen de mogelijkheden en accepteer de onmogelijkheden. Ik heb mijn werk op een lager pitje gezet, om zo meer tijd en energie in mijn kinderen te kunnen steken. Deze jaren waren ook erg leerzaam en hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Tijdens dit leerproces is er bij de jongste ADHD geconstateerd.

Kevin is onze technische dienst, hij is nog jong, maar hij kan ongelofelijk veel. Hij is de klusjesman hier in huis. Joey heeft de volgende hobby's; piano spelen, drummen, tennis, elektro, ontdekken, gamen, tv/film kijken.

De combinatie van het werk dat ik deed in de jeugdhulpverlening en het autisme & ADHD waar ik thuis mee te maken heb, heeft mij gebracht tot Woonbegeleiding Uit Eigen Hout.

Werk waar ik mijn hart en ziel in kan leggen.